Share →

In september start het nieuwe seizoen bij Squash Delft. Wij hopen dat je een sportief en plezierig seizoen achter de rug hebt en dat je besluit om het komende seizoen wederom lid te worden.

Het lidmaatschapsgeld dient u voor  1 september 2017 te voldoen per bank/giro (rekeningnummer NL22 INGB 066.99.41.182 t.n.v. Squashschool Delft) of contant/pin aan de bar. Vergeet niet bij betaling via de bank om je naam te vermelden.

De abonnementsprijzen voor komend seizoen zijn:

Volledig abonnement  € 355,00
Dag abonnement  € 255,00
Studenten abonnement  € 170,00
Jeugd abonnement (t/m 16 jaar)   € 119,00

 

 

 

U kunt ook gebruik gaan maken van ons incassosysteem.  Hiervoor dient u wel een incassoformulier in te vullen aan de balie van Squash Delft. Met betrekking tot de incasso gelden de volgende prijzen:

Volledig abonnement  €   31,50

per maand

Dag abonnement  €   23,25

per maand

Studenten abonnement  €   16,25

per maand

Jeugd abonnement  **********  

 

 

 

Activiteiten Squash Delft aankomend seizoen

De Zoete Inval

In de zomermaanden organiseren wij elke vrijdag de Zoete Inval,  een clubavond voor leden en passanten. De Zoete Inval avonden starten om 20.00 uur. Aanwezigen spelen onderling games tegen elkaar.

 IMG_3302

 

 

 

 

 

 

 

Thai pop-up restaurant in de Squash Delft tuin

Op zomers dagen houden wij restaurant in de Squash Delft tuin. Margret & Sammy koken een vier gangen menu voor je. Wil je weten wanneer we open zijn, zodat je op tijd kunt reserveren, like dan onze Facebook pagina Semmie’s Thai pop-up restaurant

 IMG_3433

 

 

 

 

 

De SBN competitie (landelijk)

Ook dit jaar spelen er weer veel Squash Delft teams mee in de SBN competitie. Deze competitie staat altijd weer garant voor gezellige vrijdagavonden bij Squash Delft . Een aantal teams zijn nog op zoek naar een nieuwe speler of speelster. Lijkt het jou leuk om mee te spelen, of weet je iemand die misschien wel competitie wilt spelen, laat ons dat dan even weten via info@squash-delft.nl Wij zullen diegene dan in contact brengen met andere enthousiastelingen.

 

De Nederlandse Dubbelcompetitie bij Squash Delft (landelijk)

Na een succesvol dubbelseizoen start in september bij Squash Delft wederom Nederlandse dubbelcompetitie welke ook meetelt voor de Nederlandse dubbelranking.

De competitie wordt maandelijks gespeeld op een zondagmiddag bij Squash Delft, je speelt dan minimaal drie wedstrijden.

Wil je ook met een team meespelen, dan dien je jezelf in te schrijven als team, een team bestaat uit 2 basisspelers en eventuele reserves.

De samenstelling van het team qua geslacht is onbelangrijk, de competitie zal ingedeeld worden op sterkte. Voor meer informatie of inschrijven kijk op onze website
IMG_3294

 

 

23 september KEAN toernooi bij Squash Delft

Een jaarlijks terugkerend evenement bij Squash Delft. Gespeeld wordt er in de categorieën B-C-D. De wedstrijden van dit toernooi tellen ook weer mee voor de Nederlandse ranglijst.

KEAN_logo+slogan_zwart+rood

Laddercompetitie en agenda bij Squash Delft

De ladder wordt gespeeld middels een online-systeem. Je kan binnen het systeem aangeven hoe vaak je wil spelen: wekelijks, twee-wekelijks of drie maal in de twee weken.

De wedstrijden worden ingepland op de door jou aangegeven dagdelen in het weekend.

Deelname aan de SportconneXions-Squashladder kost leden € 35,00 op jaarbasis en niet-leden
€ 85,00, dit is inclusief baanhuur.

Voor meer informatie of inschrijven kijk op onze website

 

Agenda: Via bovenstaand online-systeem is het tevens mogelijk om tegenstanders van jouw niveau uit te dagen, deze optie is gratis. Handig als je partner geblesseerd is of als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Druk op bovenstaande link en daar vind je de informatie.

 

Zondagmiddagprogramma.

2x per maand kunnen leden van Squash Delft op zondagmiddag een gratis squashles volgen. De lessen starten om 16.00 uur. Om 16.45 uur begint een tweede sessie waar wedstrijdjes gespeeld worden volgens het principe van Kingscourt. Het spelen eindigt om 18.00 uur. De lessen zijn voor leden gratis en passanten betalen € 7,50.

 

Kijk voor data op onze website

 

 

Genoeg te beleven komend jaar bij Squash Delft, we hopen er een sportief en mooi jaar van te maken.

 

Reacties

reacties