Share →

Volgende week van 08 t/m 11 februari wordt weer in het Frans Otten Stadion in Amsterdam het NK squash gespeeld. Met maar 135 inschrijvingen is het toernooi dit jaar kleiner dan de meeste hadden gedacht. Waar zijn al die enthousiastelingen. Vroeger vond ik zelf dit altijd het leukste toernooi om te spelen. Vanuit ons mooie Delft doen er vier Delftenaren mee aan dit toernooi. Zij verdienen dan ook om even vermeld te worden. Bij de heren hebben we Harold Bottger deelnemend in de Heren C. Good old Harold is volgens mij de enige speler die alle NK’s ooit georganiseerd heeft meegedaan. Bij de dames hebben we twee deelnemers. Allereerst Marit Roelvink. Zij speelt mee in de Dames B. Marit goed op dreef de laatste tijd hoopt hoge ogen te gooien in de Dames B. In de Dames C speelt Esther Taal. Ook Esther is altijd wel te porren voor een toernooitje en een trouwe deelneemster aan het NK. Wij wensen ze allen veel succes toe komende week.

Al laatste hebben we natuurlijk in de Heren A onze trainer Sebastiaan Weenink, die weer een gooi gaat doen naar de titel. Stevige concurrentie is er natuurlijk wel van Piedro Schweertman en de opkomende jeugdspelers, zoals Thijs Roukens. Laten we hopen dat Sebastiaan een paar goede dagen gaat beleven en er met de titel vandoor kan gaan. Zet hem op Sebastiaan.

Wil je het NK volgen, dan kun je alle wedstrijdschema’s bekijken via toernooi.nl

Nog leuker is natuurlijk om het NK zelf te bezoeken.

Reacties

reacties