Share →

Het team van Dames 2 heeft een uitstekend seizoen achter de rug. Dit jaar was er versterking gekomen in de persoon van Marit Roelvink, die na jaren van stilstand haar squashracket weer uit de kast heeft gehaald. Met haar fanatisme ging het al snel de goede kant op. In november 2017 zette zij dit kracht bij met een finaleplaats tijdens de clubkampioenschappen van Squash Delft. Met Marit erbij is het team in de breedte een stuk sterker geworden. Niet meteen vanaf het begin liep alles naar wens. De eerste wedstrijd van het seizoen werd gewonnen, maar daarna volgde meteen  een verliespartij tegen Victoria dames 3.  De rest van het seizoen werd er nog maar één keer verloren en alle andere wedstrijden werden in winst omgezet. Met nog maar één wedstrijd te spelen is het Delftse team niet meer in te halen. Volgend jaar zullen zij promoveren naar de eerste divisie. Wij feliciteren Marlon Theunissen, Marit Roelvink, Esther Legerstee, Martje Batenburg, Yolanda Noort en Margret Massar met het behalen van dit kampioenschap.

Reacties

reacties