Share →

Met nog maar 3 wedstrijden te gaan gaat het eerste Herenteam van Squash Delft aan kop van de tweede divisie B. Heren 1 heeft op dit moment met één wedstrijd minder gespeeld als de nr 2 Squash Almere een voorsprong van maar liefst 29 punten. Deze voorsprong is al zo groot dat de titel hun al bijna niet meer kan ontgaan. Mochten zij promoveren, dan komen zij in de op één na hoogste divisie te spelen. Het team bestaande uit Roald van der Kroef, Tymon Vermeulen, Guus van de Burgt, Steven Waters en Peter Kuijten hebben zich dit jaar dus van hun beste kant laten zien. Heel knap om in deze fase van het seizoen al zo’n grote voorsprong op de rest van het veld te hebben opgebouwd.

Op 23 februari speelt Heren 1 zijn laatste thuiswedstrijd tegen Topsquash Maassluis Heren 1.

Wij hier van Squash Delft wensen de heren al een mooi kampioenschap toe.

Reacties

reacties