Share →

Gisteren zijn de eerste wedstrijden gespeeld op het NK squash. Er waren geen verrassingen in de hoogste categorieën en dus gingen alle geplaatste spelers en speelster door naar de 2e ronde. Zo ook onze eigen trainer Sebastiaan Weenink die het mocht opnemen tegen Jeroen Mulderij. Een nog jonge speler met potentie, maar nu nog niet opgewassen tegen Sebastiaan. Het werd dan ook een gemakkelijke 3-0 overwinning voor Sebastiaan. Vanavond speelt Sebastiaan zijn twee ronde op het NK tegen Marc ter Sluis om 20.10 uur. Dat wordt een wat lastigere opgave. Kom vanavond ook Sebastiaan aanmoedigen in Amsterdam. Naast deze wedstrijd zijn er nog veel meer leuke wedstrijden om naar te gaan kijken. Zo komt de hele heren top en ook de dames top in actie vanavond.

Ook vanavond in actie om 20.10 uur Marit Roelvink van onze eigen club. Zij neemt het in de dames B op tegen de nr 3 geplaatste Paula van der Kamp.

Bij de heren C heeft Harold Bottger er inmiddels al twee wedstrijden op zitten en die werden allebei door Harold gewonnen. Heel knap. Harold staat nu in de kwartfinale en speelt zaterdag om 13.30 uur.

Bij de dames C speelde Esther Taal tegen de nr 3 geplaatst. Dit werd een hele spannende wedstrijd die Esther helaas verloor in de vijfde game. Zij komt nu uit in de plate en haar volgende wedstrijd is zaterdag om 13.30 uur.

Wij wensen allen nog veel succes toe.

Sebastiaan Weenink in actie.

Reacties

reacties