Share →

Tymon Vermeulen speler Heren 1

In de tweede divisie van de SBN competitie is Heren 1 van Squash Delft met nog twee speelrondes te gaan niet meer in te halen door de concurrentie. Het team bestaande uit Roald van der Kroef, Tymon Vermeulen, Guus van de Burgt, Peet Kuijten en Steven Waters hebben een uitstekend seizoen gedraaid en staken met kop en schouders boven de rest uit. Tot nu toe werd 82% van de wedstrijden in winst omgezet. Met zulke resultaten verdien je dan ook om kampioen te worden en te promoveren na de op één na hoogste divisie in ons land. Na 5 jaar keert het eerste team van Delft dan weer terug in deze klasse. Het wordt wel een uitdaging, want deze eerste divisie staat er om bekend sterk bezet te zijn. Voor nu feliciteren we het team met hun mooie kampioenschap.

Reacties

reacties