Share →


Squash Delft haalt naast onze huidige trainer Sebastiaan Weenink opnieuw een toptrainer binnen, en niet de minste. Laurens Jan Anjema komt het team versterken. Hij zal bij Squash Delft les gaan geven op de donderdag avond. Laurens Jan is Nederlands beste squasher ooit en zal al zijn ervaring vanuit zijn profcarierre meenemen de squashbaan op. Een unieke gelegenheid voor jou om daar wat van op te steken en er je voordeel mee te doen. Laurens Jan is een voorstander van het complete plaatje en zal ook binnen zijn lessen aandacht hebben voor het fysieke gedeelte van het squashspel. Ook het voetenwerk en de manier van bewegen op de squashbaan zal niet onderbelicht blijven. Ben jij degene die wil weten wat er allemaal nodig is om je niveau serieus naar een hoger niveau te tillen, dan is Laurens Jan de man voor jou. 

Laurens Jan gaat starten bij Squash Delft op donderdag 17 mei a.s. Op dit moment kan er nog geen les geboekt worden bij hem, maar zodra de lijnen opengaan laten wij je dit zeker weten.

Wij wensen Laurens Jan heel veel succes en hopen op een succesvolle samenwerking.

Reacties

reacties