Share →

Dirk van der Valk, speler van de Barmeisjes.

Het team van Squibers 1 had wederom een uitstekende avond bij de bedrijfscompetitie. De onderlinge confrontatie met Squibers 1 werd met 3-0 in hun voordeel beslist en ook in de tweede wedstrijd tegen Massar Bouwbegeleiding werd gewonnen, nu met 2-1. Bij deze wedstrijd namen de huidige clubkampioen van Squib en Squash Delft het tegen elkaar op. Jan Massar (Massar Bouwbegeleiding) wist deze partij tegen Paolo Jesus (Squibers 1) met een overtuigende 3-0 naar zich toe te trekken. Squibers 1 dus nog steeds aan de leiding, maar de rest van het veld werd behoorlijk door elkaar geschud. Squibers 2 zakte een plekje en de huidige kampioen Badoux Klimaattechniek nam de tweede plaats van hun over. Op de vierde plaats vinden we het team van Gezondheidscentrum RijswijkBuiten terug. Hier was een mooie overwinning te noteren voor Nadine Rodewijk tegen Maarten de Witt van RoSquash. De Barmeisjes zijn inimddels de weg omhoog ingeslagen en hebben de op één na laatste plaats verlaten. Zij wonnen deze week twee wedstrijden en staan nu 5e. Jan Massar blijkt goud waard voor het team van Massar Bouwbegeleiding en haalt veel punten binnen voor het team. Maar liefst vier van de vijf behaalde punten. Een 6e plaats is hun deel. Bij DSM wordt Esteban nog gemist. Hij zou het team een lift kunnen geven. Voor nu heeft DSM evenveel punten als de Barmeisjes en Massar Bouwbegeiding, maar door een minder gamesaldo (niet zichtbaar op de ranking) staan zij nu op een 7e plaats. Voor Ro Squash is er duidelijk nog werk aan de winkel. Maarten de Witt, toch goed voor de nodige punten verscheen licht geblesseerd aan de start en kon het daardoor niet bolwerken voor het team. Er waren wederom twee verliespartijen te noteren voor hun. Niet dik, beide met 2-1, maar toch een hoogtestage lijkt me hier op zijn plaats.

Uitslagen 2e speelronde 20 april 2018:

Tijdstip Thuis   Uit Uitslag
19:30 DSM Badoux Klimaattechniek 1-2
19:30 RoSquash Massar Bouwbegeleiding 2-1
19:30 SQUIBERS 1 SQUIBERS2 3-0
19:30 De Barmeisjes Gezondheidscentrum RijswijkBuiten 2-1
21:00 DSM De Barmeisjes 1-2
21:00 Gezondheidscentrum RijswijkBuiten RoSquash 3-0
21:00 Massar Bouwbegeleiding SQUIBERS 1 1-2
21:00 Badoux Klimaattechniek SQUIBERS2 2-1

Maarten de Witt (Ro Squash) showt zijn nieuwe outfit

Reacties

reacties