Share →

De nieuwkomers van dit jaar Squibers 1 en 2 gingen de eerste speelavond goed van start. Squibers 2 had de beste avond en wisten alle wedstrijden ruim te winnen. Het team van Squibers 1 won vijf van de zes wedstrijden en daarmee bezetten zij nu de tweede plaats in de voorlopige tussenstand. De overige teams zullen even uit een ander vaatje moeten gaan tappen om deze twee teams af te stoppen. De kampioen van vorig jaar Badoux Klimaattechniek volgt op een derde plaats met 4 punten. Zij versloegen in de eerste ronde Gezondheidscentrum Rijswijk Buiten met 3-0. Een mooie wedstrijd was hier op te teken tussen Esther Taal en Nadine Rodewijk . In de vijfde game werd deze partij pas beslist in het voordeel van Esther Taal. Marco Badoux, teamcaptain van Badoux Klimaattechniek was de enige die een wedstrijd wist te winnen van de Squibers. Met ook een 3-2 sleepte hij in de tweede wedstrijd een mooie overwinning uit het vuur. De vierde plaats is voorlopig voor DSM, die in de eerste wedstrijd Massar Bouwbegeleiding versloegen. Helaas ging de volgende partij tegen Gezondheidscentrum Rijswijk buiten verloren. Onder aanvoering van Squash Delft clubkampioen Jan Massar wiste het team van Massar Bouwbegeleiding de nodige punten bij elkaar te spelen en hun vinden we terug op een vijfde plek. Eeen mindere avond was het voor de Barmeisjes en Ro Squash. Beide teams waren ooit kampioen in de bedrijfscompetitie, maar nu is er nog het nodige werk te verzetten. Beide teams verloren hun wedstrijden en staan daarmee onderaan de ranglijst. We zijn benieuwd wat volgende week gaat brengen en of het veld dan door elkaar wordt geschut. De volgende ronde staat as vrijdag alweer op het programma met een wedstrijd tussen de beide teams van Squib.

Het team van Massar Bouwbegeleiding

 

Reacties

reacties