Share →

Judit, Xavier en Esteban (team DSM)

Warm was het op de squashbanen van Squash Delft tijdens deze 4e ronde van de Squash Delft bedrijfscompetitie. Badoux Klimaattechniek ging hier als beste mee om afmetend aan het volle pond aan punten dat zij deze avond wisten binnen te slepen. Zowel hun wedstrijd tegen Ro Squash en Gezondheidscentrum RijswijkBuiten werden met 3-0 gewonnen. Doordat de huidige nr 1 Squasbers 1 een wedstrijd liet liggen tegen de Barmeisjes liep Badoux een puntje in. Het gat tussen de nr 1 en 2 van de ranglijst is nu nog maar 4 punten. Alles nog om voor te spelen. Squibers 2 maakte deze avond ook weinig fouten en ook zei lieten maar één wedstrijd liggen. Eels Jan Stutvoet van de Barmeisjes wist hun een puntje af te snoepen. Dit moest alleen wel van heel diep komen met een vierde game die eindige in 22-20 in het voordeel van Andres Fachado. Eeen vijfde game moest daar de beslissing brengen en die wist Eeels Jan dan in zijn voordeel te beslissen. Andres had een fijne avond met twee wedstrijden die in vijf games moesten worden beslist. in zijn eerste wedstrijd wist hij maar nipt te winnen van Esteban (DSM) met 11-8 in de vijfde.Massar Bouwbegeleiding had niet zo’n goede avond. Zij miste duidelijk hun sterke nr 1 Jan Massar. Toch was er een goede wedstrijd te noteren van Bob tegen Wijnand van de Berg en Rik Massar (gelegenheid squasher) wist zelfs te winnen van Rinze de Vries (Gezondheidscentrum RijswijkBuiten). Onder in het veld waren er deze week wel een aantal verschuivingen te noteren. Onder aanvoering van Esteban Freijdell (foto hierboven) werden er deze avond 3 punten aan het totaal toegevoegd. Daarmee verlaten zij de laatste plaats en stijgen zelfs twee plaatsen naar de 6e plek. Dat betekent dat zowel Gezondheidscentrum RijswijkBuiten en DSM een plaatsje zakken. De oud kampioen van DSM vinden we nu zelfs terug op de laatste plaats. Werk aan de winkel dus. Aankomende vrijdag hebben ze weer een nieuwe kans.

Reacties

reacties