Share →

Het team van Squibers 1 heeft gelopen speelronde geen punten laten liggen en daarmee dus het volle pont aan punten bijgeschreven. Beide wedstrijden tegen Gezondheidscentrum RijswijkBuiten en DSM werden overtuigend met 3-0 gewonnen. De concurrentie die op dit moment moet komen van Badoux Klimaattechniek en Squibers 2 lieten deze ronde wel punten liggen en daarmee is het eerste gat geslagen. Badoux Klimaattechniek liet in beide wedstrijden een punt liggen en Squibers 2 verloren zelfs een wedstrijd tegen Massar Bouwbegeleiding. Rick Massar behaalde in deze wedstrijd een mooie overwinning op Alexander Kaljuta. Toch knap van iemand die normaal geen squash speelt.Kopman Jan Massar stelde daarna de overwinning voor de Massarren veilig. In de tweede wedstrijd van de avond viel er mooie 3-2 overwinning voor het team te noteren van Esther Legerstee op Miran de Groot (Badoux Klimaattechniek) Het team van de Massar Bouwbegeleiding is bezig aan een opmars. Op de Ranglijst van deze week stijgt het team maar liefst twee plaatsen ten koste van De Barmeisjes en Gezondheidscentrum RijswijBuiten en staat nu op een 4e plaats. De Barmeisjes hielden deze week nog wel aardig stand, maar ondanks de versterking aangebracht met het aantrekken van Murat Aslancik kon het team nog niet winnen van Badoux Klimaattechniek. Wel een spannende wedstrijd hier tussen Murat en Miran, die met 3-2 in het voordeel van Murat werd beslist. Het team van Rosquash was de volgende wedstrijd voor de Barmeisjes. Ro Squash had deze week nieuwe gezichten in het team. Richard Advocaat (broer van..?) en Remi… stonden ineens in de opstelling. Remi had een mooie vuurdoop in de bedrijfscompetitie met twee lange wedstrijden. Zo rond twaalf uur kwam hij als laatste van de baan, maar wel met twee mooie overwinningen op zak. Ro Squash heeft goede zaken gedaan deze speelavond met twee mooie overwinningen. Dat geeft de burger weer moed, al hebben ze de laatste plaats nog niet verlaten. Wel hebben ze weer aansluiting met de rest van het veld. DSM had een wat fletse avond met maar één overwinning. Dat leverde voor het totaal ds maar één punt op. Wel een mooie overwinning van Michiel Akeroyd op Richard Advocaat van Ro Squash. De volgende speelavond voor de bedrijfscompetitie zal zijn op 25 mei a.s.

Reacties

reacties