Share →

Charles en Damien van de kampioen Squibers 1

De avond begon wat gehandicapt, daar de organisatie een late afmelding binnenkreeg van Squibers 2 en daarvoor had het team van RoSquash zich ook al afgemeld.Niet heel veel teams in de arena maar wel mooie wedstrijden. De kampioen Squibers 1 had een lastige avond tegen DSM en de Barmeisjes. Esteban (DSM) sloeg de eerste bres in het fort Squibers 1 door Paolo te verslaan met 3-1. Mooie wedstrijd om te zien overigens, waarin beide spelers aan elkaar gewaagd waren. Daarna was het de beurt aan de Barmeisjes die met een sterke opstelling kwamen. Dit resulteerde in de eerste nederlaag van het seizoen voor Squibers 1 met maar liefst 3-0. Helaas moest Charles een wedstrijd opgeven, omdat zijn arm uit de kom ging. Maar goed, zoals wel allemaal weten gaat het in het seizoen niet om één wedstrijd en dus is Squibers 1 nog steeds de terechte kampioen. Badoux Klimaattechniek sprokkelde deze avond ook de nodige punten bij elkaar en neemt de tweede plaats over van Squibers 2. Dit wordt op de inhaaldag nog een spannende aangelegenheid. Wie gaat er met de tweede plaats er vandoor. Ook DSM had een goede avond, waar zij de nodige punten aan hun totaal hebben toegevoegd. Zij verlaten dan ook de laatste plaats en stijgen maar leifst twee plekken op de ranking. RoSquash moet het voorlopig nu even doen met de laatste plek. Zij moeten nog wel twee wedstrijden inhalen en ook daar kan nog van alles gebeuren. Het veld zit dicht op elkaar dan allee voorgaande edities van de Bedrijfscompetitie. De enige wedstrijd in vijf games werd gespeeld tussen Paolo (Squibers 1) en Ricardo (Barmeisjes) Paolo goed van start gegaan kon het aan het einde niet meer bolwerken tegen Ricardo. Waarschijnlijk al te veel energie gebruikt in de eerste wedstrijd die ook erg close was. in het middenveld deed Gezondheidscentrum RijswijkBuiten goede zaken door de Massaren met 3-0 te verlaan en zij lijken af te stevenen op een mooie 4e plaats. De hoogste plek voor het team sinds hun deelname. Nog maar 4 wedstrijden te gaan op de inhaaldag en dan weten we welke plek inneemt op de ranking. Even afwachten nog.

Raymond en Marco van Badoux Klimaattechniek.

Reacties

reacties