Share →

Met nog één reguliere speelronde te gaan is het team van Squibers 1 niet meer te achterhalen. Met 30 punten hebben zij een voorsprong opgebouwd met 8 punten is en met maximaal nog 6 punten te verdienden voor de concurrentie zijn zij niet meer in te halen. Vanaf deze plek feliciteer ik hun van harte met de titel. Wel verdiend met geen enkele verliespartij in deze competitie. Op de plaatsen 2 en 3 was het deze week stuivertje wisselen. Squibers 2 had een goede avond door twee maal te zegevieren en nam deze week 5 punten mee naar huis. Net even iets meer dan hun concurrent Badoux Klimaattechniek, die ook het onderlinge duel tegen Squibers 2 met 3-0 verloor . Wel was de één van de spannendste partijen van de avond hier te noteren tussen Denis Curt en Miran de Groot, die met 11-8 in de vijfde game in het voordeel van Denis werd beslist. Miran was nog nooit zo diep gegaan vertrouwde hij me toe. De wedstrijd van de avond was die tussen Ander Mondragon (de Barmeisjes) en Annet van Vulpen (DSM) Annet kwam terug van een 2-0 achterstand en won uiteindelijk de wedstrijd met 13-11 in de vijfde game. De Barmeisjes zijn nog hevig in gevecht met Massar Bouwbegeleiding voor de vijfde plaats. Ook zit een vierde plaats er voor beide teams nog in als Gezondheidscentrum RijswijkBuiten een mindere dag heeft en hier en daar wat puntjes laat liggen. Onderin deed DSM goede zaken door 2x te winnen en dus ook van concurrent Ro Squash. Nu staan beide teams gelijk in punten. Op dit moment is het voordeel nog steeds voor Ro Squash met een iets beter gamesaldo. Daar is volgende week dus nog alles om voor te spelen. Laatste willen we natuurlijk liever niet worden. Op papier lijk t het programma van Ro Squash iets makkelijker. DSM speelt namelijk tegen de kampioen en de huidige nr.2. Over nrs.2 gesproken. Volgende week valt de beslissing wie er nr 2 in de competitie wordt tussen de teams Badoux en Squibers 2. We gaan het zien.

Reacties

reacties