Share →

Lucas Hop, speler van de Barmeisjes

De avond dat ze het moesten worden opnemen tegen hun naaste concurrenten, pakte heel goed uit voor de koploper Squibers 1. Squibers 2 werd met 3-0 verslagen en alleen tegen Badoux Klimaattechniek lieten ze één wedstrijd liggen. Raymond Hazebroek was te sterk voor Alexander Kaljuta. Moet die Raymond eigenlijk niet gewoon op positie 1 spelen? Een tactische opstelling misschien, die niet tot het gewenste resultaat heeft geleid, want de winst ging naar Squibers 1 met 2-1. Tactische wissels komen we ook tegen bij het team Ro Squash. Maarten en Remco wisselden in de tweede ronde van plek, met als resultaat een 2-1 overwinning op Bouwbegeleiding Massar. Deze overwinning zorgde ervoor dat Ro Squash de laatste plek kon overdoen aan het team van DSM. DSM had niet niet zo;n goede avond. Twee keer werd er met 3-0 verloren. Hun achterstand op Ro Squash is maar één punt. Er is dus werk aan de winkel voor DSM. Eeen hele goede avond was er voor Gezondheidscentrum RijswijkBuiten. Met een 3-0 en 2-1 overwinning voegden zij 5 punten aan hun totaal toe en gaan daarmee de Barmeisjes en Bouwbegeleiding Massar voorbij. We vinden dit team nu terug op de 4e plaats. De spannendste partij van de avond viel te noteren bij het treffen van Squibers 2 tegen Squibers 1. Ueli Meier en Joao Silva moesten de volledige 5 games afwerken om het tot een beslissing te brengen. Deze vijfde game werd met 10-12 beslist door Joao Silva. Dit was de enige wedstrijd van de avond die met 3-2 werd beslist. Dat was de week hiervoor nog wel anders, toen de laatste wedstrijden rond twaalf uur van de baan kwamen. Nu was iedereen lekker op tijd klaar en het was daarna nog gezellig met zijn allen in de bar van Squash Delft. Altijd leuk als de mix teams ook thuis spelen, geeft een gezellige drukte. Aankomende week is er geen bedrijfscompetitie. We gaan weer verder op vrijdag 15 juni. Met nog 2 ronde te spelen gaan we dan de beslissende fase van de Bedrijfscompetitie in. 

Sjoerd en Lisa van Bouwbegeleiding Massar

Reacties

reacties