Share →

RoSquash stijgt twee plaatsen op de inhaaldag.

Maarten de Witt van Ro Squash

De eindstreep was in zicht. Nog twee wedstrijden te spelen voor het team van RoSquash en dat leverde het team de nodige punten op. Er werd nog wel nipt verloren van de Barmeisjes, maar tegen het team van Badoux werden de volle punten binnengehaald. Zij konden daardoor de laatste plaats overdoen aan het Massarren team en zelf nog een plekje extra stijgen naar positie 6. Voor Badoux eindigde de avond in mineur. Zij verloren dus van RoSquash met 3-0 en kwamen daardoor net een puntje tekort voor de 3e plaats. Helaas konden zij afgelopen vrijdag niet in hun sterkste opstelling spelen door een blessure van Raymond Hazebroek. De tweede plaats ging naar Squibers 2 die op de inhaaldag twee maal wisten te winnen van respectievelijk Gezondheidscentrum RijswijkBuiten en DSM. Paolo van Squibers 2 had zijn revenge op Esteban van DSM en versloeg hem na eerder verlies deze keer met 3-0. Door net een puntje te scoren in de laatste wedstrijd van GezondheidsCentrum RijswijkBuiten wisten zij de Barmeisjes achter zich te houden in de strijd om de vierde plek. Zoals je kunt lezen was de competitie op vele fronten nog spannend tot aan de laatste wedstrijden. Niet voor het kampioenschap. Deze ging met overmacht naar het team van Squibers 1, die het hele seizoen maar één wedstrijd verloren. Nogmaals felicitaties voor alle spelers van het team Squibers 1:
 

  Baumgaertel, Tim
  Dekker, Derk
  Jesus, Paulo
  Lameloise, Charles-Antoine
  Lefol, Damien
  Lejeune, Robert
  Silva, Joao
  Van Dongen, Peter

Nadine Rodewijk van Gezondheidscentrum RijswijkBuiten in actie.

Reacties

reacties