Share →

Het is hartverwarmend geweest hoeveel attenties ik heb mogen ontvangen van jullie allemaal nadat ik zondag 16 september geconfronteerd werd met een hartinfarct. Na een een operatie waarbij er twee stents zijn geplaatst en kleine week ziekenhuis ben ik inmiddels weer thuis en ben weer aan mijn herstel aan het werken. Het is bijzonder hoe sommige zaken in Nederland geregeld zijn. Zo zat ik na mijn eerste klachten binnen een kwartier in de ambulance en na 1,5 uur lag ik geopereerd en wel op mijn nieuwe kamer. We hebben wat dat betreft een mooi land. Ik mag in deze Peter Krul van Dekker Warmond heel erg dankbaar zijn dat hij zo volhoudend is geweest om meteen de ziekenwagen te laten komen. Mijn dank is groot en dat heeft verschil gemaakt. In de daarop volgende dagen heb ik van zoveel mensen lieve berichten, cadeau’s, bloemen en ballonnen gekregen, dat ik nu ook deze weg bewandel om iedereen te bedanken. Hopelijk ben ik snel weer helemaal de oude en kan ik jullie persoonlijk nog danken.

Sammy

Reacties

reacties