Share →

Een aantal dag voor de start van de DPD SBN Competitie zijn wij door personele problemen in het eerste team genoodzaakt geweest om ons eerste heren team terug te trekken uit de eerste divisie. Wij betreuren dit ten zeerste, maar een andere oplossing was op deze korte termijn niet voorhanden. De spelers uit het eerste team die nog willen en kunnen spelen deze jaargang, zijn ondergebracht in ander Squash Delft teams, dan wel als volledig teamlid of als reserve speler.

Let wel op dat als je zelf invalt in een ander team, dat je maar maximaal 3x per seizoen mag doen. Daarna sta je vast in je eigen team. Die regel is dus verandert tov vorig jaar. Overigens is dit het enige wat is verandert. Wil je compleet op de hoogte zijn van alle veranderingen kijk dan bij Belangrijkste wijzigingen reglementen 

Voor het complete reglement kijk je bij Reglement 

 

 

Reacties

reacties