Share →

KeyFilm: Wat is dan Liefde

Vandaag 17 oktober zijn de eerste opnames van een nieuwe Nederlandse speelfilm van start gegaan bij Squash Delft.

Een komische kijk op relaties en scheiden, dat gaat Wat is dan liefde bieden. De opnamen van deze nieuwe Nederlandse speelfilm gaan dit najaar van start.

Productiehuis KeyFilm, de producent van speelfilms als Soof en Ventoux, start dit najaar met de opnamen van een nieuw project. Wat is dan liefde biedt een komische kijk op relaties, vanuit het perspectief van twee echtscheidingsadvocaten. Cato gelooft dat zorgvuldige bemiddeling de beste resultaten oplevert, haar collega Gijs kiest juist voor de keiharde confrontatie van een vechtscheiding. Die strategieën botsen wanneer de twee moeten gaan samenwerken. Maar naarmate ze langer met elkaar opgescheept zitten worden Cato en Gijs gedwongen elk hun overtuigingen opnieuw onder de loep te nemen.

De regie van Wat is dan liefde wordt gevoerd door Aniëlle Webster, vorig jaar zo succesvol met de komedie Huisvrouwen bestaan niet. Het script is van de hand van Dorien Goertzen, eerder verantwoordelijk voor Rendez-vous en verschillende afleveringen van de dramareeks Nieuwe buren. Producenten Hanneke Niens en Hans de Wolf zullen begin oktober de cast bekendmaken. Wat is dan liefde wordt op 19 december 2019 in de bioscopen gebracht door Independent Films.

Vanaf 4 oktober is ook de cast van Wat is dan Liefde bekend / KeyFilm

Reacties

reacties