Adverteren bij Squash Delft

Squash is snel, dynamisch en fun. Squash Delft kan dan ook een ideaal uithangbord voor uw bedrijf zijn. Wij hebben hiervoor een aantal mogelijkheden binnen ons centrum.

Tin reclamebord

Een tin reclamebord is een reclamebord op de squashbaan. Op deze manier bent u altijd zichtbaar in ons centrum. U dient zelf een reclamebord aan te leveren en wij zorgen ervoor dat deze wordt opgehangen en dat u verzekerd bent van een mooie plek. U kunt kiezen voor een plek onderaan of bovenaan de squashbaan. De kosten voor de huur van deze plek varieren in prijs en zijn afhankelijk van de baan waarop u adverteert.

Website

Om op onze website te adverteren kunt u gebruik maken van het sponsorvisie systeem. U bedrijf wordt dan via banners getoond op onze website en u kunt zelf actiebanners vanuit de thuissituatie aanmaken die dan direct getoond worden op onze website. Geïnteresseerden kunnen dan op uw bannner klikken en meer details te weten komen over de actie of over uw bedrijf.

Als tweede mogelijkheid kunt u adverteren via een bannner binnen ons online reserveringssyteem. Veel klanten van Squash Delft maken gebruik van dit online reserveringssysteem. U bent dus goed in beeld.

Narrowcasting

In de barruimte van Squash Delft hangt een groot televisiescherm. Op dit scherm laten wij lopende acties, aankondigingen activiteiten, squashfilmpjes en misschien wel uw advertentie zien. Deze advertentie kunt u ook weer thuis aanpassen en uploaden, zodat wij de nieuwe advertentie meteen te zien krijgen in het centrum.

Indien u over één van de bovenstaande items meer informatie wilt hebben, dan kunt u een mail sturen aan info@squash-delft.nl

Uw reclame in beeld naast alle relevante Squash Delft informatie