Racket bespannen

Bespanning stuk. Geen probleem. Bij Squash Delft bent u aan het goede adres voor een nieuwe bespanning.  U kunt een keuze maken uit 3 verschillende snaren:

Scazon snaar: no-nonsense snaar voor de recreatieve speler. € 20,00.

Scazon Wave: Een snaar voor de gemiddelde- en gevorderde speler. De geweven multifilament vezels zorgen voor een beter balcontact en zorgen voor extra power. € 25,00.

Ashaway Powernick: Een snaar voor de gevorderde speler. Voorzien van een monofilament Zyex kern ingekapseld met een hoge sterktegraad. De Powernick  snaar beschikt over de optimale combinatie van kracht en duurzaamheid. € 30,00.

 

 

Bumpers en tubbing

Is uw bumper versleten, dan kunnen wij voor u een nieuwe bumper plaatsen. Dit is overigens alleen mogelijk bij rackets die niet ouder zijn dan 2 jaar. Ook kunnen wij  enkele tubs vervangen, waardoor uw snaar niet meer in contact met uw frame komt. Tubs zitten aan de binnenkant van uw frame en begeleiden de snaren en voorkomen het contact met het frame.

Inlevering

U kunt uw racket afgeven bij de balie van Squash Delft.

Aflevering

Wij bespannen uw racket binnen 3 werkdagen en leveren deze af met een nieuwe bumpertape, zodat uw racket nog beter beschermt is tegen slijtage.