Squashles

PageLines- sebastiaanweenink-0083.jpg
Sebastiaan Weenink is de trainer van Squash Delft en stel zich graag aan u voor:

Tijdens mijn professionele squash carrière heb ik de wereld rondgereisd om op bijna alle continenten squash te trainen, toernooien te spelen en om te werken met een aantal van de beste trainers ter wereld.
Nu ben ik er klaar voor om de baan op te gaan en alle ervaringen en kennis die ik op heb gedaan te delen met jou! Ik ben altijd al gepassioneerd geweest met het coachen, dit doe ik al meer dan tien jaar.
Het fascineert mij samen met mensen te werken en in dit geval jouw squash te verbeteren. Ieder persoon heeft een andere techniek, mentaliteit en visie op het spel, dit brengt dan ook een uitdaging naar boven in elke speler met wie ik werk. Ik zie het als een wisselwerking, jij leert van mij en ik leer van jou.

HOE IK TE WERK GA
Uit mijn ervaring is gebleken dat de communicatie tussen speler en coach het belangrijkste onderdeel is van het coachen. Ik zie het als mijn taak om jouw squash te verbeteren, maar niet zonder het plezier van het spel te verliezen. Squash is voor mij een uitdaging om mijzelf volledig aan over te geven, ik zie het dan ook als een uitdaging om de beste squasher die in jou zit eruit te halen.

Een paar ‘huisregels’:

  1. Op tijd zijn (des te beter jij bent voorbereid, des te meer jij uit jouw sessie haalt).
  2. Afzeggen minimaal 24 uur voor aanvang van de sessie, anders zal ik deze in rekening brengen.
  3. Betalen direct na de les. *als je een package hebt dan betaal je voor aanvang van de eerste les.

Om lessen te boeken bij Sebastiaan kunt u rechtstreeks contact met hem opnemen.

CONTACT E-mail: sebweenink@gmail.com
Phone: +31 (0)6 10 52 45 03

Voor de lessen bij Squash Delft gelden de volgende tarieven:

tarieven

 

prestaties-sebastiaan